top of page

Vaikuttaja verkossa. Porvoolainen suosikkibloggari Xenia Andersson-Sutton teki blogin kirjoittamisesta ammatin. Kuva Niko Laurila.

UPLIFT ESITTÄÄ:

Xenia Andersson, Muotibloggari

Jokainen blogimaailmaa vähänkään seuraava tunnistaa huippusuositut Xenia´s Day ja Baby bear blogit. Näiden suosikkiblogien takaa löytyy Porvoolainen Xenia Andersson-Sutton, joka aloitti blogin kirjoittamisen vuonna 2012. Muodista, lapsiperheen arjesta, sisustuksesta ja yleisesti elämästä kirjoittava kunnianhimoinen yrittäjä oivalsi kasvavan blogimaailman bisnesmahdollisuudet nopeasti ja on alusta alkaen kasvattanut suosiotaan lukijoiden joukossa tehden blogin kirjoittamisesta ammattinsa ja kasvavan yrityksen.

 

Miten yritystarinasi on alkanut?

Aloitin kirjoittamaan blogiani vuonna 2011 Ruotsin blogiscenestä inspiroituneena. Hyvin pian kävi selväksi, että potentiaalia oli pidemmällekin, joten perustin yritykseni vuoden 2012 alussa ja sillä tiellä olen yhä edelleen.

 

Mitkä ovat yrittäjyyden parhaat puolet?

Itsenäisyys ja se, että vain taivas on rajana. Pidän myös siitä, että voin tehdä töitä joustavasti, milloin ja missä vain. Olen tällä hetkellä hoitovapaalla ja teen töitä päiväuniaikaan ja tarvittaessa iltaisin. Mahtavaa kun voi yhdistää sekä perheen, että työn - vaikka kiire välillä iskeekin.

 

Miltä yrityksenne tulevaisuus näyttää?

Olen saattamassa syksyllä oikeustieteen opintojani loppuun ja aloittamassa sen lisäksi sisustussuunnittelijan opintoja, joiden toivon mahdollisesti johtavan siihen, että voin työllistää itseäni silläkin saralla. Kuten sanottu, kaikki on mahdollista. En näe loppua yrittäjyyden tielle omalla kohdallani.

 

Miten innostaisit uusia yrittäjiä?

Uskokaa itseenne, mitä tahansa teettekin, yrittänyttä ei laiteta! Meillä on yksi elämä aikaa tehdä unelmistamme totta, joten menkää ja tehkää!

Yrityksen nimi: Tmi Xenia Andersson

Perustamisvuosi: 2012

Toimiala: Verkkoportaalit

Uplift nostaa esiin yhteistyössä Uusimaan juttusarjan kanssa 30 ansioitunutta itäuusmaalaista yrittäjätarinaa kevään 2018 aikana. Uplift yrittäjäkilpailuun voit hakea mukaan 31.6. mennessä www.cospace.fi/uplift
bottom of page